Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verhuur

Wil jij mijn mooie studio in hartje Eindhoven huren? Dat kan! Ik stel mijn ruimte beschikbaar voor verschillende doeleinden. Het bijna 60m2 vloeroppervlak maken de ruimte geschikt voor vanalles! Denk aan yoga, ademwerk, cirkels, meditatie, dans, ceremonies, coaching, massage, workshops en door de prachtige lichtinval ook voor fotografie.

De studio is makkelijk bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer én er is gratis parkeergelegenheid. Ondanks dat de Stay Sane Club zich in centrum Eindhoven bevindt is het er altijd rustig en heb je weinig tot geen last van omgevingsgeluiden. De studio geeft ondanks de grote ramen genoeg privacy, waardoor je in alle rust jouw event kan laten plaatsvinden. Deze grote ramen kunnen in de zomer allemaal open, hoe heerlijk is dat?!

Er is voor 10 deelnemers goed kwalitatief materiaal aanwezig in de studio. Yogamatten, schapenvachtjes, meditatiekussens, bolsters, yogablokken, yogariemen, hoofdkussens en dekens. Daarnaast is er ook een simpele massagetafel aanwezig. Én er staat natuurlijk altijd thee en wat lekkers klaar. 

Wil je je deelnemers graag wat extra aanbieden kwa eten en drinken, dat zelf meenemen of laten verzorgen is uiteraard toegestaan.

Ben je enthousiast geworden en wil je de studio graag huren? Dan zijn er verschillende opties.*
Heb je een keuze gemaakt? Mail me dan op welkom@staysaneclub.nl

Wanneer je periodiek wil huren, dan maak ik graag een passende prijs voor je, daarvoor kun je me ook mailen op welkom@staysaneclub.nl

Tarieven

1 dagdeel €80,- (+/- 4 uur) *
(ochtend, middag of avond)

1 dag €140,- (+/- 8 uur)
(ochtend & middag of middag & avond)

Dag & avond €190,- (+/-12 uur)

* Starttarief is huur van 1 dagdeel.
Bovenstaande tarieven zijn exclusief BTW.