Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het gezicht achter Stay Sane Club

Denise

Denise is 34 jaar en woont samen met haar vriend John en hond Banjo in Eindhoven. Als ze aan het werk is dan is ze multistyle yogateacher, workshop facilitator, SUP instructeur en masseuse. 

In de moderne tijd, waarin er continue prikkels om ons heen zijn, is het soms lastig om bij jezelf te blijven. Denise wil je daarom graag helpen om weer thuis te komen in jouw lijf, opnieuw contact maken, voelen en alles weer laten stromen. Bij de Stay Sane Club doet ze dit door middel van het verzorgen van fijne rustige én actieve yogalessen, leuke en leerzame workshops faciliteren, verbindende cirkels verzorgen en het geven van massages.

In haar vrije tijd doet ze vanalles. Samen met haar vriend en hond, ontdekt ze graag de wereld, ze zijn dol op kamperen. Ze is dus ook graag in de natuur, vaak samen met haar hond. Ze vindt het heerlijk om veel mensen thuis te ontvangen, ze houdt van koken, maar ook net zo veel van eten. Ze is dol op planten, binnen -en buitenshuis, je kan haar dan ook regelmatig op haar blote voeten in de tuinaarde tussen de planten vinden. Ze is trotse bezitter van een handpan (percussie instrument), die ze probeert te leren bespelen.

“We Don't Use The Body To Get Into The Pose. We Use The Pose To Get Into The Body.”​

– Bernie Clark