Search
Close this search box.

Yoga

In onze yogalessen staat plezier voorop. Yoga hoeft niet zo serieus te zijn en zeker niet picture perfect. Dus als jij op zoek bent naar leuke, toegankelijke maar toch uitdagende yogalessen in hartje Eindhoven. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij het geven van de yogalessen wordt Denise ondersteund door Jip en later dit jaar door Maxime. Samen bieden wij een aantal verschillende soorten yoga aan zodat we voor ieder wat wils hebben! Hier kun je kort lezen wat elke yogastijl jou te bieden heeft, maar kom het vooral zelf eens ervaren in een gratis proefles!

Dynamic hatha yoga

Yin yoga

Ook wel dynamische hatha yoga. Deze vorm van yoga is een combinatie tussen klassieke hatha yoga en flow yoga. We combineren statische houdingen met vloeiende bewegingen. Hierdoor ontstaat er een leuke en uitdagende vorm van yoga die voor (bijna) iedereen geschikt is.

Yin yoga, de meest rustige vorm van yoga die je bij de Stay Sane Club kan volgen. Deze vorm van yoga daagt je uit om te verstillen, fysiek, maar zeker ook mentaal. 

Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen. Ook als je zwanger bent of een blessure hebt is yin yoga met de juiste aanpassingen geschikt om te beoefenen.

Yoga Nidra

Hatha Alignment

Bij yoga nidra wordt je door de teacher begeleid naar een staat tussen waken en slaap in. Nidra is dan ook Sanskriet voor slaap. Tijdens yoga nidra lig je stil en comfortabel op je mat. Je luistert naar de stem van de docent die je door de verschillende fase’s van de oefening leidt.

Hatha alignment is een yogavorm naar de principes van Critical alignment yoga. Een yogales die in het teken staat van verbinding creëeren in je lichaam. Leren hoe de yogahoudingen uit de hatha yoga het beste passen bij jouw lijf. 

Een les waarin we veel aandacht besteden aan het uitlijnen van elke houding mét hands-on adjustments als dat gewenst is. Een mooie verdieping voor de al wat meer gevorderde yogi, maar ook een hele goede start voor de beginnende yogi.

Lesrooster

Maandag:
18.30 tot 19.45u – Dynamic hatha yoga 
20.00 tot 21.15u – Yin yoga

Dinsdag: 
19.15 – 20.30u – Yin yoga & yoga nidra (tijdelijke stop)

Donderdag: 
20.00 – 21.15u – Fluid yin yoga 

Zaterdag: 
Elke 2e zaterdag van de maand
9.00 – 10.15u wisselende stijl en docent

Tarieven

1 proefles: Gratis
3 proeflessen: €25,-
1 losse les €13,-
Strippenkaart 5x €63,- (2 maanden geldig)
Strippenkaart 10x
€120,- (4 maanden geldig)

Wil je een proefles bijwonen of je aanmelden als vaste Stay Sane yogi? Dan kun je mailen naar welkom@staysaneclub.nl